مقایسه انواع فلزیاب تصویری
فلزیاب تصویری ابزاری قدرتمند و پیشرفته ای هستند که علاوه بر قابلیت تشخیص فلزات در زیر زمین، میتواند تصویری از آن را نیز برای کاربر نمایش دهد. ساختار این نوع دستگاه فلزیاب اینگونه است که از فناوری های مختلفی مانند رادار، مغناطیس سنجی و تصویربرداری حرارتی برای بدست آوردن تصویر از اشیاء مدفون استفاده مینماید.
نحوه عملکرد انواع فلزیاب های تصویری
فلزیاب های تصویری، که با نام های مختلفی مانند اسکنر تصویری، گنج یاب تصویری، اسکنر مگنومتر، اسکنر جی پی آر و … نیز شناخته می شوند، از تکنولوژی های پیشرفته ای برای ارائه تصویری از اشیاء مدفون در زیر زمین بهره میبرند.
یکی از پرکاربرد ترین انواع فلزیاب ها در کاوش گنجینه ها، اشیاء پنهان و حفره ها؛ فلزیاب های تصویری هستند.
بخوانید: خرید انواع دستگاه فلزیاب و طلایاب
مقایسه انواع دستگاه های فلزیاب تصویری
اسکنر مگنومتر: این نوع از اسکنر تصویری، که بعنوان محبوب ترین نوع فلزیاب ها در بین کاوشگران شناخته شد ه است، از سنسورهای مگنومتر پیشرفته برای تشخیص و اسکن حفره ها، فضاهای خالی، فلزات مغناطیسی و میدان های یونیزه شده ناشی از فلزات قدیمی مدفون شده در زیر زمین بهره میبرد.
اسکنر جی پی آر: این نوع اسکنر از امواج رادیویی برای نفوذ به زمین و تصویربرداری از ساختارهای زیرزمینی بهره میبرد. اسکنرهای جی پی آر می توانند اشیاء فلزی و غیرفلزی را تشخیص دهند، اما به اندازه اسکنرهای مگنومتر در تشخیص فلزات قدیمی دقیق نیستند.
بطور کلی میتوان گفت، کیفیت و کارایی هر کدام از انواع فلزیاب های تصویری در بازار کاملا متفاوت است. که لازم است قبل از اقدام به خرید فلزیاب، حتما بطور کامل تحقیق نمایید؛ همچنین مهندسین ما در شرکت گلد اسمیت میتوانند در معرفی و تشریح انواع فلزیاب ها به شما کمک کنند خود را انجام دهید و از یک فروشگاه معتبر خرید کنید.
نکته دیگری که لازم است توجه نمایید این است که، یادگیری نحوه کار با نرم افزارهای تجزیه و تحلیل اسکن برای درک بهتر نتایج و یافتن دقیق اشیاء مدفون شده ضروری است، به خاطر داشته باشید که فلزیاب های تصویری ابزارهای پیچیده ای هستند و کار با آنها به تمرین و تجربه نیاز دارد.
بخوانید: آموزش کار با دستگاه گنجیاب تصویری
مزایای فلزیاب تصویری
-
ارائه تصویر از اشیاء مدفون:
این نوع فلزیاب های تصویری برای کاربران این امکان را فراهم میکنند که میدهند تا قبل از حفاری، نوع، عمق و موقعیت دقیق اشیاء را بطور حدودی متوجه شوند.
-
تشخیص اشیاء در اعماق بیشتر:
بطور کلی فلزیاب های تصویری قادرند اشیاء را در اعماق بیشتری نسبت به سایر فلزیابها پیدا کنند.
-
تفکیک دقیق بین فلزات:
تشخیص نوع فلز یکی دیگر از مزیت های فلزیاب های تصویری است.
-
کاهش نیاز به حفاری:
با استفاده از اطلاعات تصویری می توان نقاط حفاری را به طور دقیق تر مشخص کرد و از حفاری های غیرضروری کاست.
معایب فلزیاب تصویری
- قیمت نسبتا بالا:
قیمت فلزیاب های تصویری در مقایسه با سایر فلزیاب ها ممکن کمی قیمت بالاتری داشته باشند.
- نیاز به آموزش:
بعلت پیچیدگی فلزیاب های تصویری ممکن است کار با این دستگاه ها نیاز به آموزش و تمرین بیشتری در مقایسه با سایرین دارد.
- محدودیت ها در برخی زمین ها:
کارایی این دستگاه ها ممکن است در زمین های با مواد معدنی بالا یا نویز الکتریکی کاهش یابد.
کاربردهای اصلی فلزیاب تصویری
گنج یابی: فلزیاب های تصویری ابزاری محبوب برای گنج یابانی هستند زیرا به آنها کمک می کند تا اشیاء باارزش را به راحتی پیدا کنند.
باستان شناسی: از فلزیاب تصویری میتوان اغلب برای یافتن اشیاء باستان شناسی مانند سکه ها، ظروف و جواهرات مورد استفاده قرار میگیرد.
حفاری های صنعتی: فلزیاب های تصویری در صنایع مختلفی مانند ساخت و ساز، لوله کشی و برق برای یافتن لوله ها، کابل ها و دیگر اشیاء مدفون استفاده می شوند. عملیات جستجو و نجات: از این نوع دستگاه های تصویری در مدلهای بالاتر و پیشرفته تر میتوان برای یافتن افراد گم شده استفاده کرد.
نکات مهم قبل از خرید فلزیاب تصویری
بودجه: شرکت گلد اسمیت فلزیاب های تصویری در طیف گسترده ای از قیمت ها را ارائه می دهد،که این موضوع بستگی به میزان کارایی آن دستگاه دارد، توصیه میگردد قبل از خرید فلزیاب، بودجه خود را مشخص کرده و سپس با مشورت متخصصین ما دستگاهی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای شما باشد.
نوع زمین: برخی از فلزیاب های تصویری برای انواع خاصی از زمین ها مانند زمین های نمکی یا خاکی بهتر عمل می کنند. قبل از خرید، نوع زمینی را که در آن کاوش خواهید کرد در نظر بگیرید.
**ابتدا بهتر است شما نحوه عملکرد دستگاه ها را بدانید تا در مورد تبلیغاتی که می شود**