دستگاه ردیاب گنج یاب
با سلام خدمت همراهان همیشگی سایت گلد اسمیت ، در این مطلب می خواهیم در مورد دستگاه ردیاب گنج یاب صبحت کنیم و ببینیم این فلزیاب ها چه کاربرد ها و قابلیت هایی دارند و برای اینکه بتوانیم یک دستگاه گنج یاب حرفه ای و کارامد را تهیه کنیم باید چه کار هایی انجام دهیم.
گنج یاب ها به عنوان ابزاری کاربردی برای کاوشگران گنج و دفینه به حساب می آید که می خواهند شانس خود را برای پیدا کردن اشیاء قدیمی و باارزش مدفون شده در زیر زمین امتحان کنند.
گنج یاب چیست و چه تفاوتی با فلزیاب دارد؟
دستگاه گنجیاب به سیستمی گفته می شود که توانایی کشف و تشخیص نوع فلزات مدفون شده در زیرزمین را دارد.اگر در مورد این دستگاه ها کمی تحقیق کرده باشید متوجه اصطلاحاتی مانند فلزیاب ، گنج یاب ، طلایاب ، حفره یاب ، ردیاب گنج و … شده اید که توسط فروشندگان دستگاه بکار گرفته می شوند. در واقع همه این کلمات یک معنی و مفهوم کلی دارند که برخی فروشندگان برای جلب مشتری از آن ها استفاده می کنند.
قبل از اقدام به خرید هر نوع دستگاه گنج یاب و طلایابی بهتر است اطلاعات بیشتری درباره انواع این دستگاه های گنج ابی و کاربردهای هر کدام کسب نمایید بنابراین توصیه میکنیم حتما صفحه مرتبط ما با عنوان « خرید فلزیاب » را مشاهده نمایید.
ماهیت اصلی گنج یاب ها یکی می باشد ولی بعضی دستگاه ها دارای قابلیتی به نام تفکیک فلزات هستند یعنی میتوانند آهن را از طلا و فلزات دیگر جدا کنند. سیستم تفکیک در هر دستگاهی متفاوت می باشد و با توجه به شرکت تولید کننده آن قابلیت های متفاوتی با هم دارند. برخی دستگاه ها دارای حالت تفکیک جاست گلد (Just gold) یا فقط طلا هستند یعنی در حین کاوش فقط به طلا واکنش نشان می دهند ، از همین رو به آن ها دستگاه طلایاب نیز می گویند.
دستگاه گنج یابی برای کاوش
گنج یاب ها از نظر نوع و تکنولوژی کارکرد شامل فلزیاب بوقی ، اسکنر تصویری ، ردیاب و شعاع زن میباشد که هر یک از آن ها کارایی خاص خود را دارند و مناسب برای شرایط محیطی مختلف هستند.
دستگاه نقطه زن در دو مدل گنج یاب پالسی (pi) و گنج یاب VLF وجود دارند.سیستم های VLF از دقت و حساسیت بیشتری برخوردار هستند ولی عمق نفوذ پایینی دارند(1.5 متر) و به اصطلاح برای کار های سطحی مانند سکه یابی مورد استفاده قرار می گیرند. گنج یاب تصویری نیز شامل اسکنر مگنومتر و گنجیاب پالسی تصویری می باشد.
اسکنر ها از سنسور های پیشرفته مگنومتر برای کشف حفره ها ، اتاقک ها ، راهرو های زیر زمینی استفاده می کنند ولی گنج یاب پالسی تصویری همان سیگنال های ارسالی و دریافتی توسط لوپ دستگاه را دریافت کرده و طبق الگوریتم های خاصی به تصاویر قابل درک تبدیل می کند. برای اینکه بتوان در یک محیطی به بهترین نتیجه دست پیدا کرد بهتر است از همه سیستم ها به صورت مکمل در کنار هم استفاده کرد.
قیمت دستگاه گنج یاب
قیمت دستگاه گنج یاب یکی از مهم ترین فاکتور ها برای خریداران و کاوشگران به حساب می آید و عواملی مانند تکنولوژی کارکرد ، شرکت سازنده ، کیفیت مواد اولیه و قطعات و همچنین قابلیت های فنی مانند عمق نفوذ در خاک ، ثبات و دقت ، بالانس دستی و اتوماتیک ، تفکیک فلزات ، حذف ذرات آلوده و … می توانند بر قیمت یک دستگاه تاثیر مستقیم داشته باشند. علاوه بر این موارد هزینه های حمل و نقل ، عوارض ، قیمت ارزها نیز باعث افزایش قیمت فلزیاب های خارجی می شود.
سلام
دستگاههای هستند از راه دور وجود فلرات را
تشخیص می دهند مثلا کسی اسلحه پنهان کرده
باشد پیدا میکنن بصورت خطی تمام فلزات در مسیر
را مشخص میکنن شاید.بصورت امواج راداری کار
میکنن نیاز به جستجوی نزدیک ندارن لطفا بفرمایید
نظر شما چیست و اگر وجود دارد قیمت انها و
مشخصات بفرمایید
برای اطلاعا بیشتر تماس بگیریدبیشتر راهنماییتون میکنیم