معرفی فلزیاب فیشر
یکی از سوالاتی که بیشتر مشتریان از ما میپرسند این است که فلزیاب فیشر اف ۱۹ ساخت کدام کشوراست؟
در جواب به این سوال باید بگوییم که فلزیاب فیشر یکی از قدرتمندترین و پرفروش ترین فلزیاب های ساخت آمریکا است که از قابلیت های زیادی برخوردار است. فلزیاب های فیشر درسال ۱۳۹۱ شروع به کار کردند و به عنوان یکی از معتبرترین فلزیاب های موجود در بازار شناخته شدند.
این فلزیاب دارای کویل ۱۱ اینچی ضد آب میباشد که قادراست عمق زیادی را کاوش کند. همچنین یکی دیگر از ویژگی هایی که این دستگاه دارد این است که؛ فلزیاب فیشر قابلیت به تصویر کشیدن عمق فلزات و ناخالصی زمین را نیز دارد.
امکانات فلزیاب فیشر:
- فرکانس کاری: ۱۹ کیلوهرتز
- کویل: بیضوی ۱۱ اینچی
- گارانتی: ۵ سال محدود (نامعتبر درایران)
- وزن کل: ۲.۵ پوند (۱.۱ کیلوگرم)
- محدوده بالانس زمین: از آهن تا آب شور
- قابلیت پیشرفته V-Break: اولین سیستم تفکیک اهداف با استفاده از صدا
- سیستم Galan Balance: سیستم بالانس Ground Grab که امکان بالانس پیشرفته و آسان را در اختیار شما قرار می دهد.
- باتری ها: (۱عدد) ۹ ولت
- عمر باتری: ۱۵ ساعت
- حالت های جستجو: تمام فلزات ، تفکیک ذرات ، Pinpoint (با نشانگر عمق)
ویژگی بازخوانی زمین در دستگاه فیشر
ویژگی بازخوانی به شما این امکان را میدهد که هرزمان دستگاه اجسام باارزشی پیداکرد به شما هشدار بدهد، دستگاه فیشر قابلیت کاوش در مواد معدنی را نیز دارد.
همچنین میتواند از بین آلودگی ها اجسام با ارزش را جستجو کند، این فلزیاب دارای چراغ قوه های داخلی میباشد و همین ویژگی باعث شده است که شما بتوانیدر فضاهایی که نورکم وجود دارد به راحتی کاوش کنید. یکی دیگر از ویژگی های این دستگاه وزن سبک آن میباشد. به دلیل وزن سبک این دستگاه جا به جایی وحمل آن راحت و آسان بوده که گنج یابی را برای کاوشگران لذت بخش خواهد میکند.
استفاده از فلزیاب ها در کاوشهای باستانشناسی باعث حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی میشود. این ابزارها به دلیل دقت بالا و قابلیت تشخیص مواد باارزش، کاوشگران را قادر به کاوش و جستجو در مناطق باستانی میکنند بدون اینکه نیاز به حفریات گسترده باشد.
استفاده از فلزیاب ها در پروژههای آرشیولوژی نقش مهمی دارد. این دستگاهها کمک میکنند تا در مکانهای باستانی اطلاعات آرشیولوژیک و مواد باستانی که اغلب دارای ارزش تاریخی و فرهنگی هستند، شناسایی شود.فلزیاب ها نقش بسیار مهمی در کشف و شناسایی اشیاء باستانی و گنجینههای تاریخی دارند. این ابزارها باعث سرعت بخشیدن به فرایند کاوش و حفاظت از میراث فرهنگی میشوند و به تازگی به یکی از ابزارهای اساسی در زمینه باستانشناسی تبدیل شدهاند.
استفاده از فناوری RFID
استفاده از فناوری RFID (شناسایی با فرکانس رادیویی) به فلزیابها امکان تعیین هویت و مشخصههای فلزات را با دقت بیشتری میدهد. این فناوری از فرکانسهای رادیویی برای ارتباط با یک تگ خاص در فلزات استفاده میکند که میتواند در تشخیص و شناسایی دقیق فلزات موثر باشد.
بهبود در فیلترها و حالتهای کاری
فلزیابهای جدید دارای فیلترها و حالتهای کاری متعددی هستند که به کاوشگران این امکان را میدهند تا بر اساس نوع زمین و هدف خود، تنظیمات دقیقتری انجام دهند. این بهبودات باعث افزایش عملکرد در شرایط مختلف محیطی میشوند.
سازگاری با اپلیکیشنهای هوش مصنوعی
بعضی از فلزیابها به شبکههای هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء (IoT) متصل شدهاند. این امکان به کاربران میدهد که از طریق اپلیکیشنهای مختلف کنترل دستگاه، تنظیمات را بهروزرسانی کنند و حتی اطلاعات زنده از فلزیاب را دریافت کنند.
نتیجهگیری
تکنولوژی جدید در فلزیابها باعث افزایش دقت، سرعت و کارایی در یافتن گنجینهها و اشیاء باستانی شده است. این ابزارهای پیشرفته با تواناییها و قابلیتهای بیشتر، به کاوشگران باستانشناسی این امکان را میدهند تا بهترین نتایج را در پروژههای خود بدست آورند و به تاریخ و فرهنگ گذشته نفحههای جدیدی بیافزایند.