شرکت گلد اسمیت نمایندگی خرید و فروش دستگاههای گنجیاب و طلایاب
تلفن تماس

0912-1611094

آدرس

ایران، تهران، بزرگراه شهید متوسلیان

قیمت انواع-فلزیاب-فرکانسی شرکت گلد اسمیت 09121611094

انواع فلزیاب فرکانسی

سرفصل مطالب

فلزیاب فرکانسی چیست؟

یکی از انواع فلزیاب ها “فلزیاب فرکانسی” میباشد، این نوع فلزیاب ها ببهترین نوع فلزیاب برای تشخیص و مکان‌یابی فلزات دفن شده در زیر زمین میباشند، چرا که میتوانند با ارسال امواج الکترومغناطیسی در فرکانس های مشخص به درون زمین اجسام فلزی را تشخیص دهند.

با برخورد امواج ساطع شده از فلزیاب به یک شیء فلزی، شیء بخشی از آن را جذب میکند و سپس دستگاه بخش دیگر را به دستگاه جهت پردازش باز میگرداند، در نهایت تشخیصات لازم درباره نوع فلز، اندازه فلز و عمق قرارگیری آن انجام میگردد.

قبل از اقدام به خرید هر نوع دستگاه گنج یاب و فلزیاب تصویری پیشنهاد میکنیم از صفحه مرتبط «خرید فلزیاب» ما در سایت و نمایندگی معتبر گلد اسمیت دیدن کنید.

طرز کار فلزیاب فرکانسی

به طور کلی، روند کار با یک فلزیاب فرکانسی در 4 مرحله انجام میگیرد، که به شرح زیر است:

  1. ارسال امواج الکترومغناطیسی: دستگاه فلزیاب از طریق یک سیم پیج  امواج الکترومغناطیسی را در فرکانسی مشخص به داخل زمین هدایت می‌کند.
  2. برخورد با فلز و دریافت امواج: زملنی که امواج به یک شیء فلزی برخورد کند، از طریق سیم پیچ دیگری امواج بازتابیده شده از فلز را  را به دستگاه بر میگرداند.
  3. پردازش سیگنال دریافتی: سیگنال‌های بدست آمده در مدار دستگاه شروع به تجزیه و تحلیل میشود.
  4. نمایش نتایج: در آخر دستگاه گنج یاب فرکانسی نتایج پردازش(نوع شیء فلزی، عمق قرار گیری آن و..) را به صورت صوتی یا تصویری نمایش می‌دهد.

در نحوه کار فلزیاب فرکانسی، این تنظیم به معنی این می باشد که پالس هایی که از طریق لوپ به زمین ارسال می شود داری چه فلزیاب فرکانسی می باشد. یک نکته کلی درباره فرکانس وجود دارد و آن هم اینکه هرچقدر فرکانس پایین تر باشد به علت طول موج بیشتر و نزدیک بودن حالت موج به شکل خطی دارای نفوذ بیشتر در خاک بوده و همچنین حساسیت لوپ نسبت به خاک کمتر شده و سرعت سنس کمتر می شود نیز از ویژگی های  فلزیاب فرکانس پایین این است و فرکانس های بالا هم دارای ویژگی هایی برعکس موارد مذکور هست.

بررسی انواع فلزیاب فرکانسیFREQUENCY

دستگاه‌های فلزیاب در انواع و اقسام مختلفی ساخته شده وبه بازار عرضه شدند، هرکدام از این دستگاه ها باتوجه به کاربرد خود نحوه کار متفاوتی نیز دارند. در اینجا به بررسی انواع فلزیاب ها میپردازیم:

  1. فلزیاب‌های تفریحی (VLF)
  2. فلزیاب‌های پالسی یا پیشرفته‌ای (PI)
  3. فلزیاب‌های صنعتی
  4. فلزیاب‌ها با امکان فرستنده و گیرنده (TR)
  5. فلزیاب‌های فرکانسی
  6. فلزیاب‌های مغناطیسی
  7. فلزیاب‌های تصویری

    شرکت گلد اسمیت 09121611094
    شرکت گلد اسمیت 09121611094

بهترین فرکانس برای یک فلزیاب فرکانسی چیست؟

با توجه به این که فرکانس عملکرد در فلزیاب فرکانسی متغیر است پس یک امکان فوق العاده در اختیار اپراتور فلزیاب قرار می گیرد تا بهترین فرکانس را در شرایط مختلف انتخاب کند.

بهترین فرکانس برای فلزیاب پالسی در محدوده 200 هرتز است و اگر فرکانس فلزیاب از این مقدار کمتر شود کم کم حساسیت نسبت به فلزات غیر مغناطیسی مانند طلا و مس کمتر شده و خوب سنس نمی شوند و اگر فرکانس از محدوده ای هم بیشتر شود، درست است که حساسیت نسبت به فلزات باارزش بیشتر میشود اما متاسفانه به علت تغییر در شکل موج نفوذ کمتر شده و علی رغم افزایش برد در هوا عمق زنی فلزیاب در خاک کاهش می یابد و توجه به این موارد به اهمیت انتخاب فرکانس درست می افزاید.

مطلب مرتبط پیشنهادی: مقایسه فلزیاب VLF یا PI؛ کدام بهتر است؟

مزایای فلزیاب‌های فرکانسی

در اینجا به مزایای خرید فلزیاب فرکانسی میپردازیم:

  • عمق نفوذ بالا: این نوع فلزیاب‌ها معمولاً نسبت به سایر انواع فلزیاب‌ها، عمق نفوذ بیشتری دارند.
    تشخیص انواع فلزات: فلزیاب‌های فرکانسی میتوانند انواع فلزات چون طلا، نقره، مس و آهن و… را براحتی تشخیص داده و تفکیک کنند.
  • قدرت تشخیص اندازه و عمق هدف: علاوه بر تشخیص فلزات حتی میتوانند اطلاعاتب در زمینه اندازه جسم مدفون شده و عمق قرار گیری آن نیز ارائه دهند.

 محدودیت‌های فلزیاب‌های فرکانسی

این دستگاه همانگونه که مزیت هایی دارد در مقابل محدودیت هایی در شرایط مختلف میتوانند داشته باشند که میتوان گفت:

  • تداخل با امواج الکترومغناطیسی: فلزیاب های فرکانسی در برخی مواقع ممکن است تحت تأثیر امواج الکترومغناطیسی ناشی از منابع مختلف مانند خطوط برق، رادارها و تلفن‌های همراه قرار گیرند.
  • تأثیر نوع خاک و زمین: شرایط زمین مانند نوع خاک، میزان رطوبت و… بر عملکرد هر نوع فلزیابی از جمله فلزیاب فرکانسی میتواند تأثیرگذار باشد.

نکته: یکی از روش های جلوگیری و کاهش این اختلالات این است که کاربر و اپراتور دستگاه دانش و مهارت کافی را در کار با انواع دستگاه گنج یاب داشته باشد.

خرید و قیمت فلزیاب فرکانسی

برای خرید یک فلزیاب مناسب فرکانسی با کیفیت، باید به عوامل مختلفی مانند برند فلزیاب و عمق کاوش آن و همچنین نوع فلزاتی که قصد جستجوی آن‌ها را دارید توجه کنید،

همچنین توصیه می‌شود قبل از خرید فلزیاب با در نظر گرفتن بودجه خود، با افراد با تجربه در زمینه فلزیابی مشورت کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره انواع دستگاه های گنجیابی و شرایط فروش فلزیاب به سایت گلد اسمیت مراجعه کنید و یا با شماره 09121611094تماس بگیرید و با مهندسین ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


تماس با کارشناسان ما